Frakt & Retur

1. Retur
1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för föremål som har problem orsakat av oss. 2. Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och delar som den levererats med, kommer kostnaden för tillbehören och delarna att dras av från det totala produktpriset och kan endast garantera en partiell återbetalning.
3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning är orsaken till "Till skillnad från" kommer fraktkostnaden att dras av från det totala produktpriset.
2. Utbyten
Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order-ID och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill byta ut varor till en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar.
Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.
Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.
tillbaka