Sekretesspolicy

Tack för att du handlat med oss. Vi respekterar din integritet och vill skydda din personliga information.
Vårt engagemang för din integritet
Din integritet är viktigt för oss. För att bättre skydda din integritet förklarar följande meddelande de uppgifter vi samlar, hur det används, hur det skyddas och hur du kontaktar oss om du har några problem.
1. Din Cookies Information:
Cookies är alfanumeriska identifieringstextfiler som vi överför till din dators hårddisk via din webbläsare för att göra det möjligt för våra system att känna igen din webbläsare och att tillhandahålla funktioner som lagring av objekt i din kundvagn mellan besök.
2. Din sekretessinformation:
Vi värdesätter din integritetsinformation, så din integritetsinformation kommer att skyddas, www.schatzguitars.se har åtagit sig att skydda din integritet när du köper online. Vid registrering av konto ska användarna tillhandahålla personuppgifterna. Och som en del av orderprocessen samlar vi bara in efter viktig kundinformation: Namn, Frakt / Faktura, Adress Email, Adress Telefonnummer, Kredit / Betalkort Information. Kontaktinformationen används bara för att komma i kontakt med dig vid behov. Informationen du lämnar till oss ges inte eller säljs till någon extern part, förutom att rederiet levererar din beställning. Vi delar endast din fraktadress och telefonnummer med fraktföretaget. Den information vi samlar in från dig används endast för att bearbeta och skicka din beställning. Din e-postadress används bara för att ge dig en orderbekräftelse och spårningsnummer. Ditt telefonnummer används för att kontakta dig om det uppstår problem med att din beställning uppfylls eller levereras. Din kreditkortsinformation används endast för att bekräfta om faktureringsadressen är densamma med leveransadressen.
tillbaka

Nya produkter

Svart - Tamaris Pumps Dam Utgång
Svart - Tamaris Pumps Dam Utgång
1,031.65 SEK  448.54 SEK
Svart - Tamaris Stövlar Dam Rea
Svart - Tamaris Stövlar Dam Rea
2,092.65 SEK  905.24 SEK
Brun - Tamaris Sandaletter Dam Outlet
Brun - Tamaris Sandaletter Dam Outlet
1,117.28 SEK  481.16 SEK
NAVY - Tamaris Pumps Dam Sverige
NAVY - Tamaris Pumps Dam Sverige
1,125.43 SEK  489.32 SEK
Svart - Tamaris Pumps Dam Försäljning
Svart - Tamaris Pumps Dam Försäljning
1,023.49 SEK  440.39 SEK